Bianca...

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Bianca Grimmius en in 1991 ben ik begonnen aan mijn avontuur.

Zoals elk klein meisje vertelde ik vroeger graag aan iedereen wat ik later, als ik groot was, zou willen worden (groot ben ik helaas nooit geworden met een lengte van 1.60). Hoewel mijn droombaan nogal eens veranderde, bleef de doelgroep altijd hetzelfde: kinderen. Deze droom probeerde ik uiteindelijk te verwezenlijken door Psychologie te gaan studeren. Mijn interesse in autisme werd aangewakkerd en al snel richtte ik me tijdens mijn studie steeds meer op autisme. Als Master studie koos ik in 2013 voor de richting Klinische Kind en Jeugd Psychologie. Ik liep stage op het cluster drie onderwijs waar ik hielp in de “auti-klassen”. Ook mijn afstudeeronderzoek stond in het teken van autisme en toen ik afstudeerde in 2014 wist ik één ding zeker: “Ik ga werken met kinderen en jongeren met autisme”. Ik richte Autismore op en ging fulltime aan de slag als persoonlijke begeleider, ABA-coach en autisme expert.

Helaas gaat het leven niet altijd zoals gepland en met de veranderingen en bezuinigingen in de zorg (vooral het gemis van het PGB) werd het voor mijn cliënten steeds moeilijker om mij wekelijks langs te laten komen.
Autismore is daarom in 2016 veranderd van een onderneming naar een blog met tips. Op deze manier hoop ik toch nog een beetje te kunnen helpen.

Niet alleen mijn onderneming veranderde in 2016, ikzelf moest natuurlijk ook aan de bak. Ik ben gestart met een nieuwe studie (HBO-Informatica) en werk nu fulltime in de IT als ontwikkelaar. Het leven kan soms raar gaan 😉
Naast leren (altijd blijven leren) en werken houd ik mij ook graag bezig met lezen, films kijken en koken. Je kan mij regelmatig vinden in het openbaar vervoer met een boek in mijn handen, in een bioscoop of fietsend door Dordrecht met een boodschappen tas vol ingrediënten. Enkele woorden waar anderen mij mee hebben omschreven zijn: grappig, intelligent en gepassioneerd.

Wil je meer over mij weten, of wil je graag een keer contact opnemen? Kijk dan even op de contactpagina.

Tot snel,
Bianca

Bianca...