Producten

E-book naar school met autisme (vanaf 14 juli 2015!)

In de afgelopen jaren werden wij steeds geconfronteerd met dezelfde vragen. Vragen over autisme en school. Naar welke school kan ons kind? Welk niveau kan hij of zij aan? Hoe gaan we om met moeilijek leerkrachten? Al deze vragen, en hun antwoorden, hebben we gebundeld in één Ebook waarin alles wordt besproken over school en autisme!Bestellen
De volgende hoofdstukken komen in dit Ebook aan bod:

  • Wat is autisme?
  • Welke school?
  • Welk niveau?
  • Leerkrachten en klasgenoten
  • Thuis werken aan school

U bestelt dit Ebook, met 6 extra bijlagen, bestellen voor € 11,95-
TIJDELIJK VOOR €6,-!

Bestel hier het Ebook door het bestelformulier in te vullen! U ontvangt dan een factuur in uw mail en zodra deze voldaan is, ontvangt u het Ebook ook per e-mail.

 

Afstudeeronderzoek

Dit onderzoek gaat over het leren van video’s bij leerlingen met en zonder autisme. Door middel vstudent-girl-assembling-dna-modelan een scheikundige leervideo, het volgen van oogbewegingen tijdens het kijken van deze video en het namaken van een molecuul zoals in de video, wordt onderzocht of leerlingen met autisme anders kijken dan leerlingen zonder autisme.

Afstudeerscriptie van Bianca Grimmius voor haar Master Klinische Kind en Jeugd Psychologie aan de Erasmus universiteit te Rotterdam.
Naast het volledige Engelstalige artikel krijgt u ook een uitgebreide samenvatting in het Nederlands.

U kunt dit onderzoeksartikel, met de Nederlandse samenvatting bestellen voor €4,50!

Bestel hier het onderzoek door het bestelformulier in te vullen! U ontvangt dan een factuur in uw mail en zodra deze voldaan is, ontvangt u het onderzoek ook per e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *